Palau-solità i Plegamans

Teresa Padrós Casañas

Teresa  Padrós Casañas

Teresa Padrós Casañas

  • Consellera Nacional PSC Ampliar
  • Presidenta Consell de Federació PSC Vallès Occidental Sud
Ampliar

Durant anys he treballat en feines relacionades amb l’àrea social, començant per escoles bressol, residències i l’INEM. Aquesta experiència m’ha aportat una visió i enteniment directe d’alguns problemes que pateixen les persones, i en particular en relació amb l’administració. Descontenta amb la direcció que prenia el nostre municipi i amb moltes idees per millorar-lo, vaig introduir-me al món de la política, al PSC el 1989. Des del principi vaig desenvolupar i entregar les meves capacitats en aquesta tasca.

 

Un treball constant, enèrgic i sobretot molt humà va permetre al PSC guanyar l’alcaldia per primera vegada al municipi el 1995. Aquest temps em va deixar una sòlida experiència en gestió i l’oportunitat de portar molts dels projectes i idees a la pràctica. Em sento orgullosa de poder dir que vàrem arreglar el desgavell urbanístic que ens havíem trobat. El 2007 vaig seguir encapçalant la llista més votada, vam deixar l’Ajuntament amb un superàvit auditat de 3,4 M d’€.

 

El 2001 vaig ser presidenta del Consell Comarcal. Des del 2007 fins a dia d’avui sóc diputada provincial, adjunta a l’àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona. Treballant un cop més en temes socials, he expandit la meva perspectiva social més enllà de Palau, promovent i coordinant activitats vinculades amb l’ensenyament.

 

Els 21 anys de camí a la política han millorat els meus coneixements i capacitats per dirigir equips, fixar metes i prioritats polítiques, però sobretot m’han imprès un atent sentit vers les persones que viuen als nostres barris i ciutats. Durant aquests anys he perseverat en els meus esforços per aconseguir objectius concrets, no m’han faltat energia ni dedicació, al mateix temps que he estat dialogant i emprenedora, amb visió de futur. Sóc una persona amb molta iniciativa, treballadora, oberta, i aquesta és la meva tasca política a Palau els últims 21 anys.

 

Durant el 2010 patir un infart, i el desembre d'aquell any vaig superar una operació d’un tumor benigne al cervell. Això m’ha donat l’oportunitat de pensar amb profunditat qui sóc i què vull. I sabeu una cosa? Em sento amb més forces que mai per continuar treballant per les persones i pels temes que m’apassionen i formen part de la meva vida com ser alcaldessa, reelegida a les municipals de 2011.