Palau-solità i Plegamans

Els Regidors/es del PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

Coneix als regidors i regidores del PSC a Palau-solità i Plegamans

Marc Sanabria Robledo
Contacta amb el regidor Marc Sanabria

Resum biogràfic:

Nascut el 1989, és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha cursat un màster en Lideratge per a la Gestió Política a la UAB. Compta a més amb un Postgrau en Marqueting Operatiu per ESIC Business School. Palauenc des del dia del seu naixement, ha estudiat a l'Escola Can Cladellas i a l'Escola Marinada.

En el mandat 2015-2019 ha sigut Segon Tinent d'Alcaldia i Regidor d’Economia, Comunicació, Joventut, Comerç i Participació i Transparència. Actualment es portaveu del Grup Municipal del PSC. Compagina les seves responsabilitats al consistori amb la seva feina al Departament de Comunicació del Parc de Recerca de la UAB, on treballa des de l'any 2011. És Primer Secretari del PSC de Palau-solità i Plegamans des del març de 2012. Ha sigut durant el període 2017-2019 Conseller Comarcal del Vallès Occidental.

 


Cristina Pérez Gómez

Contacta amb la regidora Cristina Pérez

Resum biogràfic:

La Cristina és veïna de Palau des de fa més de 7 anys. És graduada en Ciència Política i Gestió Pública, així com també ha cursat un Postgrau en Lideratge i comunicació en l’àmbit educatiu i un Máster en gestió i planificació de centres educatius. Pel que fa a la seva experiència professional, la Cristina ha treballat a l’Ajuntament Sant Cugat, així com en el món de la consultoria per a Fundacions i empreses, i actualment treballa con a professora de cicles formatius. A més és militant socialista de tota la vida. Apassionada dels gossos i excursions per la muntanya.

 


Ignasi Martínez Rivas
Contacta amb el regidor Ignasi Martínez

 

Resum biogràfic:

L’Ignasi és veí de Palau des dels anys 90. És Llicenciat en Dret amb especialització lletrada en Penal i Dret de família. L’Ignasi treballa en el seu propi gabinet d’advocats amb seu a Palau i dóna també servei al Torn d’Ofici i assistència al detingut en les àrees de Penal, Civil, Menors, Violència Domèstica i Estrangeria als jutjats de Sabadell. A més l’Ignasi participa activament d’entitats socials de la vila i és militant del PSC des del 2010.

 


Giovanna Sánchez Giménez
Contacta amb la regidora Giovanna Sánchez

Resum biogràfic:

La Giovanna viu activament la vila des de fa més de dues dècades. Es veïna del barri de la Pedra Llarga i ha cursat estudis de Magisteri. Pel que fa a la seva experiència professional, la Giovanna és una dona emprenedora que dirigeix un negoci propi de llibreria així com tallers de manualitats des de fa més de 20 anys. A més, actualment és membre de l’Associació de Comerciants de la Vila.

 

 


 

Miquel Cañizares Gómez

Contacta amb el regidor Miquel Cañizares

Resum biogràfic:

En Miquel és de Palau de tota la vida. És graduat en Enologia i enòleg de professió. Ha treballat durant més d’una dècada a Freixenet, arribant a formar part de la direcció com a delegat de l’empresa durant 7 anys. Actualment a més treballa a un celler propi, aquí a Palau i ha endegat diversos projectes emprenedors a la vila en els últims anys.