Palau-solità i Plegamans

El PSC de Palau-solità i Plegamans reelegeix a Marc Sanabria com a Primer Secretari

  • Actualitzat:
  • Creat:

El dimarts 27 d’octubre va tenir lloc l’assemblea de forma virtual del PSC Palau-solità i Plegamans per escollir la nova executiva de l’Agrupació socialista, on es va reelegir a Marc Sanabria com a Primer Secretari.

Aquest, en el seu discurs va agrair la confiança dipositada. Marc Sanabria va presentar la nova executiva com un “equip renovat, jove i il·lusionat. Amb un fort compromís per treballar per Palau-solità i Plegamans i el seu futur”.

Durant el punt d’informe de gestió de la Comissió Executiva d’Agrupació del 2017 al 2020 i dels representants en el Consell de Federació, Sanabria va explicar, en clau més política, les accions realitzades durant els últims anys, fent una visió general de la situació de l’agrupació i del socialisme català passant per les eleccions autonòmiques del desembre del 2017, la moció de censura de Pedro Sánchez que va impulsar l’arribada del PSOE al govern central, i finalment passant per les eleccions municipals del 2019, que van demostrar que el PSC segueix molt viu a Palau-solità i Plegamans.

La proposta d’executiva presentada per Sanabria, la qual va ser aprovada per la totalitat dels militants, és la següent:

Primera Secretaria: Marc Sanabria
Viceprimera Secretaria: Giovanna Sánchez
Secretaria d’Organització: Ignasi Martínez
Secretaria de Formació i Acció Electoral: Juanma Granados
Secretaria de Política Municipal: Cristina Pérez
Secretaria d’Anàlisi Electoral: Francesc Brugaroles
Secretaria de Relació amb Entitats: David Gutiérrez
Secretaria de Comunicació i Xarxes: Adrián Pérez

Com a membre nat de les JSC: Sergio Orrobia  

 

Per finalitzar l’Assemblea, a l’acte de cloenda va participar Pol Gibert, diputat del PSC al Parlament de Catalunya, que va expressar la seva il·lusió en la nova i renovada executiva alhora que exposava el repte de les noves eleccions autonòmiques del 14 de febrer, on “tots els catalans i catalanes ens ho juguem tot, ens juguem la salut”.