Palau-solità i Plegamans

30 Propostes per a la recuperació social i econòmica de la vila

  • Actualitzat:
  • Creat:

Afrontar la crisi provocada per la COVID-19 i convertir-la en una oportunitat per preparar la vila pel futur. Aquesta és la premissa amb la qual el PSC local ha treballat una sèrie de mesures per aportar a la tan esperada Taula del Pacte de Poble.

En conseqüència, els socialistes proposem generar projectes municipals que tinguin tres objectius: reconvertir el model econòmic de la vila, generar ocupació i garantir la cohesió social. Objectius que es troben en línia amb els criteris marcats per als Fons Europeus que aviat estaran a disposició dels municipis i que garantiran una posició competitiva per a Palau.

A més, cal tenir present que la situació excepcional que actualment estem vivint, a conseqüència de la pandèmia derivada de la Covid-19 i les greus conseqüències socials i econòmiques que se'n derivaran, ens obliga a replantejar-nos la manera d'entendre la política en l'àmbit local. És imprescindible una unió de voluntats sense precedents per enfortir les estructures municipals i per fer front a les necessitats de la ciutadania. És imprescindible deixar a un costat les estratègies de partit que res tenen a veure amb la vila i centrar-nos en Palau i els seus veïns i veïnes.

Accedeix a les propostes aquí!

Fitxers adjunts: